фото ілюстративне
Слідчими Державного бюро розслідувань було затримано начальника слідчого відділу Національної поліції у Рівненській області, який отримав хабар у розмірі 800 доларів.

За попередніми даними, за цю суму поліцейський обіцяв допомогти уникнути кримінальної відповідальності особам, які вчинили крадіжку. 

Поліцейський був затриманий слідчими ТУ ДБР за оперативного супроводження Управління СБУ у Хмельницькій області. 

За фактом одержання неправомірної вигоди слідчими Держвного бюро розслідувань у місті Хмельницький розслідується кримінальне провадження за частиною 3 статті 368 ККУ (одержання неправомірної вигоди в особливо великому розмірі або службовою особою, яка займає особливо відповідальне становище). 

Начальника слідчого відділу Національної поліції у Рівне нській області та його посередника було затримано. В межах слідчих дій було проведено обшук у відділі поліції. 

У разі доведення вини працівнику поліції загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком на 10 років з конфіскацією майна. 

Нагадаємо, Державне бюро розслідувань - це новий правоохоронний орган створений для боротьби із злочинами високопосадовців. 

27 листопада 2018 року у Хмельницькому слідчі ДБР офіційно склали присягу на вірність народу України. Відтоді управління у місті Хмельницький і почало працювати. Його діяльність охоплює території Волинської, Житомирської, Хмельницької, Чернівецької та Рівне нської областей. 

Читайте також: