Рятувальники спільно з відомчою пожежною охороною Полицької виправної колонії № 76 ліквідували пожежу в житловому будинку.

Вчора ввечері, 11 червня, за номером «101» до пожежно-рятувальної служби Володимиреччини надійшло повідомлення про пожежу в селі Веретено. Горів цегляний житловий будинок.

По прибуттю до місця пожежі бійців ДСНС вогонь вже повністю охопив покрівлю будинку. Характер пожежі вказував на пізнє виявлення загоряння, що і сприяло поширення пожежі на значну площу. Гасити пожежу рятувальникам активно допомагало місцеве населення. Ускладнювало гасіння пожежі і значне пожежне навантаження, яке було в будинку, а також подвійна покрівля, утеплена тирсою. Проте спільними силами рятувальників ДСНС, пожежників Полицької виправної колонії та місцевого населення пожежу згодом повністю приборкали. На щастя ні травмованих, ні загиблих внаслідок пожежі немає. Від повного знищення вогнем житловий будинок було врятовано.

До того як пожежу повністю ліквідували вогонь встиг знищити покрівлю та перекриття будинку, холодильник, морозильну камеру, речі домашнього вжитку, диван, а також пошкодити житлові кімнати, меблі, підлогу, вікна та міжкімнатні двері.

До ліквідації пожежі було залучено 3 одиниці пожежної техніки та 9 чоловік рятувальників ДСНС та пожежників Полицької виправної колонії № 76.

Наразі всі обставини виникнення пожежі та обсяги збитків з’ясовуються. 

Читайте ще: неподалік Вараша спалахнула пожежа у циганському таборі

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber