Продаж наркотиків дітям, махінації із землею та чи віддавати місту мережі водопостачання та водовідведення територіальним громадам та селам області? Комусь відмовляли, чиїсь заяви - задовольняли. На сесії Рівнеради розглянули понад півтори сотні питань, якісь із них викликали бурхливе обговорення, інші - неабияк повеселили депутатів. Детальніше - дивіться.

Сперечались, сміялись, вирішували на сесії Рівне ради. Зокрема, місцевих активістів турбувало поширення наркотиків серед молоді, ще й з огляду на те, що на будинках пишуть шлях, де дістати зілля. В результаті, ще й посварилися з представниками влади, хто не зрозумів зміст електронної петиції про усунення вуличної реклами наркотиків у Рівному.

Також депутати направили звернення в до Голови апеляційного суду м. Рівне , аби він не відмінив або ж не змінив міри запобіжного заходу Андрію Федорчуку, на прізвисько Федір, якого пов'язують з численними рейдерськими захопленнями та аферами з нерухомістю. Якого одна із депутаток підозрює і в злочині проти себе.

Читайте ще: ремонту не видно, а він є: як у Рівному будівельники, наближені до влади, за копійки скуповують комунальні приміщення

Також сперечалися про можливі махінації із земельними ділянками на вулиці Шевченка. Люди підозрюють фальшування інформації.

А ще кажуть, разом із земельною ділянкою хочуть передати у приватну власність і тротуари.

Відтак, розглянули понад півтори сотні питань, наступна сесія Рівне ради запланована на 28 лютого.

 

 

Будьте з нами: Telеgram   Facebook   Instagram  Viber   Youtube