Фото ілюстративне
Про те, що жінка у стані алкогольного сп'яніння забрала дитину і пішла в сторону лісу, до поліції повідомив чоловік.

Ще 4 березня близько 23 години до поліції зателефонував 38-річний житель села Мар’янівка і поідомив про те, що його дружина вийшла з дому з чотирирічним сином і досі не повернулася.

Зтурбований чоловік розповів, що 33-річна дружина і троє його дітей проживають у селі Карпилівка разом із дідусем. Нині подружжя перебуває на стадії розлучення, тому мешкають окемо

Ввечері до чоловіка зателефонували родичі жінки та повідомили, що вона у стані сильного алкогольного сп’яніння разом із найменшим сином пішла до лісу, в сторону села Мар’янівка.

Чоловік на мопеді вирушив їм на зустріч, а коли не зустрів їх на дорозі, почав прочісувати ліс. І лише після 23 години, коли пошуки не давали жодних результатів він звернувся за допомогою до поліції.

Читайте ще: на Рівне нщині в ДТП травмувалась дитина

На розшук зниклих метрі та сина скерували весь особовий склад Сарненського відділу. 

І вже під ранок їх виявили у лісовому масиві. Жінка тримаючи на руках сина ховалася від поліцейських у кущах. Хлопчика відразу передали медикам на обстеження, а нетверезу жінку доправили до відділу поліції для встановлення усіх обставин події. Однак, враховуючи сильний стан сп’яніння жодних адекватних пояснень вона не надала.

Нині працівники ювенальної превенції Рівне нської області та соціальної служби, які прибули у Сарненській відділ поліції, вирішують питання про позбавлення жінки батьківських прав.

Діти до рішення суду проживатимуть із батьком.

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber