Фото ілюстративне
Нині нападник перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Учора, 20 лютого, близько 22-ї години 15-річна школярка поверталася із тренувань, як на вулиці Котляревського у Сарнах невідомий, погрожуючи горловиною розбитої пляшки, відкрито заволодів її телефоном.

Після скоєного нападу дівчина чимдуж помчала додому. На щастя, неповнолітній тілесних ушкоджень завдано не було, а батьки одразу звернулися до поліції.

До теми: у поліцейському відділку у Сарнах створили "зелену кімнату"

У результаті проведених першочергових слідчих дій та розшукових заходів група реагування патрульної поліції Сарненського відділу за годину виявила зловмисника, прикмети якого запам’ятала неповнолітня. В очікуванні потяга раніше судимий за майнові злочини 30-річний житель Клесова перебував на залізничному вокзалі. Мобільний телефон потерпілої виявили під час поверхневого огляду. До того ж, чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Мешканця Сарненщини затримали. За фактом розбою вирішується питання про повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу. Поліцейські також перевіряють його на причетність до інших кримінальних правопорушень.

Будьте з нами: Telеgram   Facebook   Instagram  Viber   Youtube