На центральному ринку Рівного продавці квітів вимагають аби їм повернули кошти за зіпсоване майно. Люди скаржаться, що власники аптеки, перед якою знаходяться їхні торгові кіоски, намагаються їх вижити. Начебто ті закривають фасад будівлі. Чи дійсно це так дізнавалися наші журналісти.

Лариса Вакула на ринку продає квіти уже майже сорок років. Жодного разу за своє життя конфліктів з іншими не мала- розповідає жінка. Та тепер виникло непорозуміння з власниками аптеки, яка знаходиться за її торговим кіоском.

Обурена не лише Лариса ВАКУЛА а й інші продавці, котрі орендують торгові кіоски напроти аптеки. Кажуть, власники роблять все аби їх вижити. Тому що начебто вони закривають фасад будівлі.

Люди жаліються, особисто з орендарями комерційних приміщень не розмовляли. Кажуть, ті на зв'язок не виходять. Зверталися лише у правоохоронні органи.

Власників аптеки на робочому місці немає- запевнили фармацевти. Кажуть, зараз ті навіть не у межах Рівного. Про конфлікт не чули. Кажуть, впевнені, що до зіпсованого майна продавців їх керівництво стосунку не має.

За словами адвоката, обоє орендарів мають право приватної власності. І якщо ніхто з них не займає приватної орендованої території іншого, причини для конфлікту бути не повинно.

У поліції ситуацію не коментують. Кажуть, якщо заява про викрадення особистих речей надходила то винуватця шукатимуть. Радять, аби продавці квітів та керівництво аптеки все ж порозумілися між собою.

Дивіться також: 

Смертельні ліки. Рівняни з донорським органом бояться приймати нові препарати (ВІДЕО)