Майже 100 учасників у складі 27 команд 14 червня, взяли участь у Чемпіонаті Національної поліції України із легкоатлетичного кросу.

У загальнокомандному заліку перше місце дісталося поліцейським із ГУНП в Київській області, на другій сходинці — ГУНП в Харківській області, а "бронзу" завоювало ГУНП в Херсонській області.

Поліцейські-легкоатлети виборювали першість на дистанції у тисячу метрів (жінки та чоловіки) та три тисячі метрів (чоловіки). Найкращий результат серед дівчат показала Анна Міщенко (Харківщина), дещо поступилась їй Діана Ткаченко (Миколаївщина) та Вікторія Ковба (Київщина).

Читайте також: Як рівненські патрульні борються із рекламою наркотиків (ФОТО)

Серед чоловіків на дистанції у тисячу метрів місця розподілилися наступним чином: третє місце – Олексій Белінський (ГУНП Харківської області), друге – Руслан Даньків (Департамент поліції охорони), перше — Владислав Фінчук (ГУНП в Київській області).

Крім того, суддівська колегія одностайно прийняла рішення про відзначення капітана команди рівненських поліцейських Андрія Шевчука дипломом "За волю до перемоги", який у своєму житті пробіг тисячі кілометрів у різноманітних змаганнях. До речі, легкоатлети із ГУНП в Рівне нській області за результатами змагань посіли шосте місце.

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber