Інспектори відділу безпеки дорожнього руху провели весняний комісійний огляд автомобільних доріг національного, міжнародного та місцевого значення, вулиць та доріг міст, а також залізничних переїздів.

Поліцейські перевірили загальний стан дорожньо-транспортної мережі: покриття проїзної частини після зимового періоду року, технічні засоби організації дорожнього руху, у тому числі облаштування залізничних переїздів.

Огляд проводився у 2 етапи: з 20 до 31 березня – підготовчий, з 1 до 21 квітня – практичний.
Виявлені недоліки відображені в актах огляду.

Під час комісійного огляду патрульними складено 34 адміністративних матеріали у сфері безпеки дорожнього руху. Видано 30 вимог на усунення недоліків вулично-шляхової мережі, які безпосередньо впливають на безпеку дорожнього руху та 42 вимоги щодо автомобільних доріг.

Дивіться також: рівнянин викликав поліцію, бо погана дорога (ВІДЕО)

Усього направлено 9 листів до власників вулично-шляхової мережі та органів місцевого самоврядування щодо результатів проведеного комісійного огляду із зазначенням найбільш проблемних ділянок на вулицях і дорогах, які необхідно усунути.

Також патрульними обстежено 99 залізних переїздів. За результатами обстеження складено 1 адміністративний матеріал за незадовільне утримання та видано 1 вимогу на усунення недоліків. 

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber