Автопригоди трапилися у місті Дубровиця, Рокитінвському та Костопільскому районах.

Учора, 12 квітня, близько 22 години 39-річний житель села Мочулище, керуючи автомобілем «Volkswagen Passat», на вулиці Залізнична міста Дубровиця скоїв наїзд на 50-річного жителя села Колки, який рухався велосипедом у попутному напрямку.

Внаслідок ДТП велосипедист отримав політравму, закритий перелом плечової кістки, забої головного мозку, грудної клітки і тупу травму живота. Чоловіка госпіталізували у травматологічне відділення Дубровицької лікарні.

Ще одна автопригода сталася близько 23:30 на автодорозі між селищем та селом Томашгород Рокитнівського району. Поліцейські встановили, що водій мотоциклу «Viper-150», 43-річний житель села Томашгород, не впорався з керуванням та допустив падіння.

Читайте ще: за смертельне ДТП у Рівному чоловік ймовірно сяде на вісім років

Мотоцикліст помер у кареті швидкої допомоги дорогою до лікарні. Відповідно до лікарського свідоцтва смерть водія настала внаслідок тромбозу серця, що й призвело до падіння з мотоциклу.

Крім того, сьогодні, 13 квітня, близько першої ночі у селі Бичаль Костопільського району водій мотоциклу «Viper», 27-річний місцевий житель допустив зіткнення із автобусом «Лаз», який рухався у попутному напрямку.

Унаслідок ДТП водій двоколісного отримав тілесні ушкодження у виді закритої черепно-мозкової травми та перелому основи черепу під питанням. Чоловіка госпіталізували у реанімаційне відділення Костопільської центральної районної лікарні.

Також у ДТП травмувався пасажир мотоциклу – 27-річний односельчанин кермувальника. У нього медики діагностували перелом колінного суглобу та госпіталізували у травматологічного відділення.

За усіма фактами слідчі відкрили кримінальні провадження та у ході досудового розслідування встановлюють усі обставини автопригод.

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber