В Повітряному командуванні "Захід" здійснено перевірку рівня готовності до бойового застосування озброєння та військової техніки однієї із військових частин радіотехнічних військ.

В умовах максимально наближених до бойових військовослужбовці відпрацьовували питання ведення спостереження за повітряним простором, оцінки обстановки, порядку прийняття рішення щодо бойового застосування підрозділу по умовних цілях.

Крім того, в ході навчання особовий склад військової частини здійснював ведення радіолокаційної розвідки, відбиття нападу диверсійних груп, переміщення на запасні позиції, організацію морально-психологічного забезпечення та психологічного супроводу на місті бойового призначення.

В рамках демонстрації умов збереження життя й здоров’я особового складу, військовослужбовці вдосконалили навики в наданні першої медичної допомоги на місці та евакуації поранених до лікувального закладу.

Вони відпрацювали визначені елементи тактичних навчань на високому рівні. Військовослужбовці діяли впевнено та рішуче, готові своєчасно виявляти та супроводжувати повітряні цілі у визначеній зоні відповідальності.

За матеріалами інформаційної агенції МОУ, підполковник Віктор Шубец

Читайте такожна Рівне нщині завершуються навчання військових за стандартами НАТО

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber