У дорожньо-транспортних пригодах на Зарічненщині та Рокитнівщині минулої доби травмувалося троє осіб, серед яких малолітня дівчинка.

На повідомлення про ДТП із потерпілою дитиною, яке сталося близько 19-ї години у селі Рокитне, одразу виїхала слідчо-оперативна група. Поліцейські на місці події встановили, що 19-річний водій мотоцикла "Bird", місцевий житель, не врахував дорожню обстановку та, повернувши із проїзної частини поблизу магазину на ґрунтову стежку, допустив наїзд на пішохода, шестирічну дівчинку. 

Мотоцикліст сам викликав швидку медичну допомогу. Потерпілу госпіталізували до лікарні із відкритим переломом двох кісток гомілки. А вже за півгодини інша дорожньо-транспортна пригода сталася у селі Морочне Зарічненського району.

Читайте також: ДТП на Рівне нщині : п'яний водій збив пішохода 

Двоє нетверезих місцевих жителів потрапили на лікарняне ліжко внаслідок самопадіння із мотоцикла. 37-ми та 39-річних місцевих жителів госпіталізували в хірургічне відділення у стані алкогольного сп’яніння зі струсом головного мозку, забоями та саднами.

Поліцейські Зарічненського відділення поліції встановлюють особу, яка перебувала за кермом, і місце знаходження транспортного засобу. Із місця ДТП слідчі вилучили кришку панелі приборів від мотоцикла, пластиковий уламок і пошкоджене дзеркало заднього виду.

За обома фактами порушень правил безпеки дорожнього руху розпочаті досудові розслідування за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України. 

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber