В її рамках реалізують проект "Толерантність та міжкультурний діалог" (Tolerance and Intercultural Dialogue).

Він триватиме впродовж тижня. Як розповідають автори проекту, проект передбачає культурний обмін між студентами вищих навчальних закладів. Того року іноземні молодіжні делегації побували в Азербайджані, а вже цьогоріч приїхали до нас приїхали нас. 

Серед учасників студенти з чотирьох країн – України, Італії, Азербайджану та Великобританії. Для них проведуть зустрічі з різними навчальними закладами, ровесниками, воркшопи, дискусії, театральні вистави, екскурсії, дегустування національної кулінарії. І все для того, аби ознайомитися з поняттям толерантності у всіх сферах. У 2020 році учасники проекту поїдуть до Італії.

Читайте також: На Рівне нщині розпочалась операція "Урожай" 

Еразмус+ – це програма Європейського Союзу в сфері освіти, професійної підготовки, молоді та спорту на період 2014-2020 років. Разом з понад 150 країнами світу, Україна є однією з країн-партнерів (ProgrammeCountries) Програми Еразмус+. Країнами-членами (PartnerCountries) Програми виступають 28 держав-членів ЄС; країни Економічного Союзу. Бюджет програми на 2014-2020 роки складає 14,7 млрд. євро.

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber