4 січня медики Дубровицької лікарні повідомили поліції, що до них з важкою травмою голови доставлено 77-річного пенсіонера.

Поліція встановила, що вночі до будинку чоловіка постукали спочатку у вікно, а потім у двері. Господар, вважаючи що це прийшов його син відкрив помешкання. Проте, на порозі стояв чоловік у стані алкогольного сп'яніння. Непроханий гість завдав пенсіонеру чисельних ударів, після чого втік. 

Пенсіонер зателефонував своєму сину, а той в свою чергу викликав лікарів. Медики діагностували у потерпілого черепно-мозкову травму, перелом кісток склепіння черепа, забій головного мозку, рвану рану коліна. 

Дубровицькі оперативники встановили, що до злочину може бути причетний 47-річний чоловік мешканець села Билятич. За місцем проживання його і затримали. 

"Зловмисника, який раніше притягався до кримінальної відповідальності за майнові злочини та зґвалтування, затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятору тимчасового тримання. Вирішується питання про повідомлення чоловіку про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Слідчим готуються матеріали щодо обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою", -  повідомив заступник начальника Дубровицього відділення поліції – начальник слідчого відділу Іван Отупор.

За скоєне зловмисник може опинитись за ґратами строком до 8 років. 

Читайте також: