Захід відбудеться у Клеванській ОТГ.

5-6 квітня 2019 року у Клеванській ОТГ відбудеться Форум активних дівчат з Рівне нських громад. Участь у форумі візьмуть 30 дівчат та жінок віком від 16 до 40 років із Клеванської, Бугринської та Смизької ОТГ. Учасниці матимуть можливість отримати нові знання та посилити лідерські навики, обмінятися досвідом у вирішенні проблем своїх громад та поспілкуватися із успішними жінками у сфері політики, бізнесу та громадської діяльності.

Також під час Форуму учасниці поділяться результатами проведеного у своїх громадах дослідження стосовно впливу стереотипів та проявів дискримінації на розвиток громад. Для вирішення очевидних проблем вони будуть навчатися впроваджувати адвокаційні кампанії.

Читайте ще: Антонівка та Великі Цепцевичі на Рівне нщині створюють ОТГ

Форум відбудеться в межах проекту «Форум активних дівчат з Рівне нських громад». Цей молодіжний проект підтримав Міжнародний Благодійний Фонд «Український жіночий фонд». Основною метою даного проекту є підвищення рівня активності дівчат в об’єднаних територіальних громадах Рівне нської області шляхом поєднання зусиль активісток задля розвитку громад, в яких вони проживають.

Будьте з нами: Telеgram   Facebook   Instagram  Viber   Youtube