фото ілюстративне
На автодорогах загального користування державного значення встановлено відповідні заборонні дорожні знаки та інформаційні щити.

В Україні від сьогодні запроваджуються сезонні обмеження руху вантажного транспорту. Про це повідомляє у Facebook "Укравтодор". Бо з 1 червня у денну пору доби за температури повітря вище +28 С застосовується обмеження та заборона руху автодорогами загального користування державного значення великовагових транспортних засобів фактичною масою понад 24 тони і навантаженням на вісь більш ніж 7 тонн.

Читайте також: З початку року на Рівне нщині перевірили майже 10 тисяч вантажівок 

Винятки встановлено для транспортних засобів, що здійснюють перевезення небезпечних, швидкопсувних вантажів, живих тварин і птиці, а також перевезення, пов’язані із запобіганням або ліквідацією наслідків надзвичайних ситуацій.

На автодорогах загального користування державного значення встановлено відповідні заборонні дорожні знаки та інформаційні щити. Для тимчасової стоянки вантажівок використовуватимуться понад 900 майданчиків у смугах відведення доріг та біля об’єктів дорожнього сервісу.

Дотримання водіями вантажівок вагових параметрів та вимог дорожніх знаків здійснюють територіальні підрозділи "Укртрансбезпеки" та відповідні обласні підрозділи поліції.  

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber