Киянину, жителям Полтавщини та Рівного повідомили про підозру.

До поліції 11 квітня повідомила 48-річна рівнянка, що невідомі у селі Нова Українка обікрали її дачний будинок. За кілька годин працівники карного розшуку Рівне нського району та міста Рівне оперативно встановили особу, причетну до злочину, та у селі Великий Житин зупинили автомобіль «Fiat». У салоні фургона поліцейські виявили все крадене майно: мікрохвильову піч, рибальські снасті, електричний обігрівач, газонокосарку, бензопилу, автомобільний холодильник, музичні колонки.

Зловмисником виявився 31-річний житель Рівного, уродженець Вараша. Чоловік вже притягався до кримінальної відповідальності за вчинення крадіжок, грабежу, шахрайства та злочини, пов’язані з незаконним обігом наркотиків, за що відбував покарання у місцях позбавлення волі.

Читайте ще: на Рівне нщині судитимуть членів злочинного угрупування

Поліцейські також перевіряють причетність до вчинення злочину водія іномарки.

Того ж дня у двох районах області сталося ще дві крадіжки. Із будинку 48-річного дубенчанина невідомий викрав 100 доларів США, 100 польських злотих, 100 угорських форентів та чотири найменування золотих виробів загальною вагою понад 15 грамів. А із помешкання 48-річної жінки у селі Маслянка Млинівського району невідома особа, пошкодивши вікно, викрала 1000 гривень.

Завдяки професійним і злагодженим діям дубенські і млинівські оперативники встановили, що до злочину причетні 32-річний киянин та 25-річний житель Полтавської області. Гастролерів затримали в одному з готелів міста Кременець. У них вилучили частину крадених коштів та золото.

Усіх трьох зловмисників затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Чоловікам повідомили про підозру у вчиненні крадіжок з проникненням. Поліцейські перевіряють їх на причетність до вчинення інших аналогічних злочинів на території Рівне нщини та інших областей. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Санкція інкримінованої підозрюваним статті передбачає покарання у виді позбавлення волі до шести років. Слідчі дії тривають.

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber