Рятувальники спільно з лісниками, прикордонниками, поліцією та місцевим населенням ліквідували вісім осередків пожеж в лісових масивах Рокитнівського, Дубровицького та Березнівського районів.

За два дні з 24 по 25 квітня рятувальники спільно з лісниками, прикордонниками, поліцією та місцевим населенням ліквідували вісім осередків пожеж в лісових масивах Рокитнівського, Дубровицького та Березнівського районів.

Жертв та постраждалих серед населення не має. Завдяки спільним зусиллям усіх відомств вдалося не допустити поширення вогню на більшу площу лісового масиву та на населенні пункти.

Читайте ще: поліцейські шукають причетних до пожежі в Рівне нському заповіднику

Ситуація з пожежами цілодобово моніториться та знаходиться під контролем. Рятувальники за допомогою дрона проводять аеророзвідку місцевості. На кордоні з Республікою Білорусь з метою недопущення лісової пожежі на територію України чергує 14 одиниць пожежно-рятувальної техніки ДСНС та 70 чоловік особового складу рятувальників.

Співробітники ДСНС Рівне нщини закликають краян не провокувати пожежі у природніх екосистемах, адже це призводить до непередбачених наслідків. 

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber