Матір, яка шукала сина, знайшла його мертвим.

Відчувши недобре, 45-річна матір сама почала шукати сина, який вже три дні не приходив додому. Вчора, 19 березня, вона виявила його мертвим у будинку в сусідньому селі. Як встановили поліцейські, життя 26-річного жителя села П’яннє позбавив його знайомий.

 

Читайте ще: на Рівне нщині затримали на хабарі голову Демидівської РДА

Слідчо-оперативна група встановила, що в селі Залав’я в одному із будинків, частково непридатному для проживання, частенько відпочивали компанії. Навідувався туди і 26-річний чоловік, який 16 березня разом із двома своїми знайомими розпивав алкогольні напої. Спочатку між ним та 30-річним місцевим жителем виникла сварка, а потім і бійка, під час якої численні удари руками та ногами отримав 26-річний мешканець села П’яннє. Учасники застілля розійшлися, а потерпілого залишили без допомоги. 

Відповідно до лікарського свідоцтва смерть молодого чоловіка настала внаслідок стиснення головного мозку субдуральною гематомою, розриву селезінки. Крім того, у загиблого виявили переломи 4-9 ребер.

У результаті проведених розшукових заходів оперативники Млинівського відділення поліції розшукали причетного до злочину зловмисника, який зізнався у скоєному. Поліцейські затримали його.

За фактом умисного тілесного ушкодження, що призвело до смерті потерпілого, 30-річному жителю села Залав’я повідомили про підозру. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою. Слідчі дії тривають.

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber