фото ілюстративне
Поліцейські затримали юнака за розбійний напад.

Близько четвертої години ранку сьогодні, 24 березня, житель села Бронне через вікно проник до будинку односельчанки і, застосувавши до неї силу, почав вимагати кошти.

Правоохоронці встановили, що 18-річний хлопець цілу ніч випивав у місцевому барі, а коли гроші закінчилися, пішов шукати «заробітку».

На вулиці Андріївська зловмисник розбив вікно та проник до будинку, де мешкає 28-річна мати та троє її діток. Жінка прокинулася від підозрілих звуків і зрозуміла, що у помешканні хтось є, тому відразу зателефонувала тестю, який живе неподалік.

Непроханого гостя господарка застала у коридорі. На вимогу покинути будинок, він штовхнув і вдарив її та пішов нишпорити в речах.

Читайте ще: подружжя, яке причетне до організації порностудії у Рівному та Дніпрі, у розшуку

У шафі нападник знайшов 80 гривень, із ними і залишив оселю. Та на вулиці зустрів тестя, який приїхав рятувати невістку. Між чоловіками виникла сутичка, під час якої з кишені куртки зловмисника випав його паспорт. Хлопець відштовхнув пенсіонера і втік, а потерпілі відразу зателефонували до поліції.

Поліцейські менш ніж за годину розшукали розбійника поблизу місцевого лісу. Його затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Слідчі готують матеріали для повідомлення нападнику про підозру у вчиненні розбійного нападу, поєднаного з проникненням у житло. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі строком до дванадцяти років.

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber