Епічність картина "Месники: Фінал" побила рекорд і увійшла до п'ятірки найкасовіших фільмів всіх часів. Стало відомо, скільки фільм зібрав на сегодняший день.

Світова прем'єра американського героїчного фільму "Месники: Фінал" відбулася 23 квітня 2019 року. З тих пір, як картина вийшла в прокат, вдалося зібрати вражаючу суму. Joinfo.ua розповість про досягнення нового фільму Marvel.

У топ-5 найкасовіших фільмів всіх часів увійшов ще один фільм кінематографічного всесвіту Marvel. Остання частина кінофраншизи викликала шалений успіх у глядачів, завдяки чому вдалося зібрати 2,188 мільярдів доларів всього за 11 днів показу.

 Це дозволило картині виявитися на другому місці серед найбільш касових фільмів усіх часів. При цьому "Месники: Фінал" - другий фільм Marvel в цьому списку.

 

Фінальна частина за короткий проміжок часу заробила 620 млн доларів в прокаті, ставши дев'ятим найпопулярнішим фільмом в Північній Америці. У всьому світі картина зібрала 1,56 мільярдів доларів, причому 575 мільйонів надійшли тільки з Китаю.

Як кількість букв в імені впливає на долю людини

Картина з бюджетом 356 мільйонів доларів є також однією з найдорожчих і знаменує собою закінчення саги. Однак це не говорить про те, що шанувальники коміксів не побачать нових фільмів. Незабаром студія приступає до зйомки сольних фільмів - "Чорна вдова", і продовжень картин "Доктор Стрендж", "Чорна пантера" і "Вартові Галактики".

Топ-5 найкасовіших фільмів всіх часів

5. "Месники: Війна нескінченності" - 2,048 млрд

4. "Зоряні війни: Пробудження сили" - 2,048 млрд

3. "Титанік" - 2,187 млрд

2. "Месники: Фінал" - 2,188 млрд

1. "Аватар" - 2,788 млрд

Небезпечні татуювання та їх значення: 8 малюнків яких краще уникати