Якщо ви полюбляєте мандрівки одного дня, то обов'язково завітайте у село Свидники, що на Волині.

Трохи більше сотні кілометрів, півтори години у дорозі і ви потрапляєте в неймовірно казкове місце. Аналогів в Україні немає, лише у Нідерландах. Це звичайно не парк квітів Кекенхоф, але по-своєму вражає. 

****

Два гектари землі, 350 сортів тюльпанів і божественні аромати. 

****

Вирощують квіти тут вже чотири роки. Другий рік поспіль у "Волинській Голландії" проводять фестиваль. Цьогоріч тут побували не лише українці, а й туристи із Білорусі та Польщі. 

****

На довжелезних рядах тут можна побачити різні види тюльпанів. Піоновидні, бахромчаті, папугайчасті... Також можна побачити й брендові сорти: Versace та Victorias Secret. 

****

****

****

****

Під час фестивалю для відвідувачів вхід на територію був платним. А для ветеранів війни та учасників АТО вхід організатори зробили безкоштовним. 

****

Не зважаючи, що майже усі дні фестивалю дощило, туристів із Рівне нщини це не зупинило. Вони ділилися враженнями та емоціями від побаченого на своїх сторінках у соціальній мережі facebook.

****

****

****

 

 ****

Найкраще сюди їхати в ті дні, коли проходить фестиваль. По завершенню організатори зрізають квіти, адже цього потребує технологія вирощування тюльпанів. 

Як відбувається цей процес можна побачити на відео: 

Пізнавайте Україну... Мандруйте разом з rivne1.tv. 

Дивіться щеРівне нщина містична: легенда про вічного холостяка Емануеля Малинського [ВІДЕО]

Будьте з намиTelеgram Facebook Youtube Instagram Viber