Рівнянка Євангеліна Шмід цими вихідними привезла до Рівного корону та титул Міні Міс Світу - України 2019. І серед здобутків Єви це не єдина перемога у конкурсі краси. Мама дівчинки розповідає, модельна кар'єра доньки розпочалася ще у 3,5 роки. Тепер список її перемог налічує аж 37 нагород з різних куточків України, і не тільки. Розповіла про свої здобутки Євангеліна й нашим журналістам.

Шестирічна рівнянка Євангеліна Шмід з гордістю демонструє здобуті титули, нагороди та корони. Дівчинка розповідає, коли її колекція поповнюється, її це не аби як тішить. Серед усіх конкурсів краси, найбільше відокремлює один. Каже, на ньому вона здобула найгарнішу корону.

Здобула цю корону дівчинка на конкурсі краси Міні Міс Світу - Україна 2019, там вона отримала найголовніший приз- перемогу. Каже хвилювання було, про те у своїй перемозі не сумнівалася.

Почалася зіркова кар'єра маленької моделі ще у 3,5 роки- розповідає мама дівчинки, Наталія Шмід. Тоді її запросили сфотографуватися для одного з міських журналів. Після фотосесії пропозиції для батьків Єви щодо участі дівчинки у конкурсах почали лунати з різних куточків області. Пізніше і України.

Дивіться також: 11-річна дівчинка з Рівного презентувала власну нотну збірку (ВІДЕО) 

Серед престижних перемог Євангеліни також перемога на одному з найпрестижніших конкурсів України «Королева краси України 2019», який відбувся цього місяця. А у 2017 році рівнянка привезла перемогу й з Греції, яку отримала у міжнародному конкурсі краси.

Любить не тільки брати участь у конкурсах краси, а й співати. Має власні пісні та знімає до них музичні кліпи. Одну з найулюбленіших Єва заспівала.

Серед планів на майбутнє своєї доньки Наталія Шмід розповіла, що уже цієї весни вони збираються привезти до Рівного ще одну перемогу з міжнародного конкурсу. А чи буде вона з Туреччини чи Китаю, поки вирішують.

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber