Ми знаємо, що в момент народження кожна людина отримує знак Зодіаку, який багато в чому визначає її характер. Але не тільки зірки на небі вирішують, якими нам бути людьми. Існує думка, що навіть пора року впливає на наш характер.

 Зимові іменинники - складні і досить суперечливі люди. Вони знають собі ціну і будуть відстоювати свою думку за будь-яку ціну. Для народжених взимку характерна цілеспрямованість, сила волі і здатність досягти великих результатів в будь-якій справі. Їх слабка сторона - емоційність і дратівливість, які іноді створюють бурю в склянці.

Весняні натури - повна протилежність зимовим. Вони відрізняються нерішучістю і чутливістю. Навесні народжуються, як правило, талановиті люди, але не всім вистачає сили волі реалізувати себе. Весняні люди піддаються чужому впливу, вони легкі на підйом і спонтанні.

Читайте також: Як час народження впливає на долю і характер людини

Літні натури відрізняються великодушністю. Вони дуже енергійні, справжні лідери. При цьому людям, народженим в липні або серпні, не жаль буде віддати навіть останню сорочку, щоб допомогти близькій людині. Часто літні натури обпікаються, тому що занадто сильно довіряють не тим людям. Вони не терплять, коли їм брешуть.

Осінні натури пов'язують своє життя з мистецтвом, природа наділила їх чуттєвістю і художніми талантами. Розсудливість і здоровий глузд допомагають їм досягати великих висот в будь-якій справі. На жаль, осінні іменинники нерідко страждають від депресії, вони закриваються від близьких і переживають стреси в собі. Людині-осені потрібен час від часу бувати на самоті, але не варто занадто довго жити в ізоляції, відкривайтеся світу.