Фото ілюстративне
Автопригода із трагічними наслідками сталася у січні минулого року.

Погодившись із позицією прокуратури Рівне нської області, суд визнав достатніми зібрані органом досудового розслідування докази для винесення обвинувального вироку стосовно 21-річного колишнього курсанта МВС, який вчинив дорожньо-транспортну пригоду, внаслідок чого смертельно травмовано жінку-велосипедиста.

У січні 2018 року обвинувачений, керуючи автомобілем Opel Movano, перевищуючи допустиму швидкість для населеного пункту, порушив Правила дорожнього руху та допустив наїзд на місцеву мешканку, яка рухалася велосипедом у попутному напрямку. Після вчинення дорожньо-транспортної пригоди, маючи реальну можливість надати первинну медичну допомогу та викликати відповідні служби, обвинувачений залишив жінку та з місця події зник.

Внаслідок отриманих травм потерпіла померла в автомобілі швидкої медичної допомоги під час транспортування до медичного закладу.

Читайте ще: у Березному мотоцикліст збив жінку й втік з місця ДТП

Прокурором-обвинувачем у суді повністю доведено винуватість особи у вчиненні тяжкого кримінального правопорушення.

Вироком Березнівського районного суду віддругого квітня  чоловіка визнано винним у вчиненні даного злочину та засуджено до позбавлення волі строком на 3 роки і 6 місяців з позбавленням права керувати транспортним засобом строком на 3 роки.

Вирок законної сили не набрав.

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber