Що подарувати коханим на день Валентина?У перед день свята вибір великий, у крамницях Рівного можна придбати все що завгодно. Проходять також майстер - класи по виготовленню власного подарунку. Розлогіше про все, далі у сюжеті.

У перед день святого Валентина у Рівному чи не на кожному кроці можна зустріти вивіски з пропозиціями та акції для подарунку коханим. А привітальними листівками та сувенірами заповнені чи не всі прилавки крамниць. Чимало рівнян до дня любові готується старанно, кажуть вибирають подарунки та планують провести день поряд зі своєю половинкою.

Про те що свято лише для закоханих, вважають не всі. Кажуть, робити подарунки у цей день придумали маркетологи.

Проте подарунок коханій людині можна не лише придбати, а й зробити власними руками- розповідають в обласному краєзнавчому музеї. Тут до Дня святого Валентина організували майстер класи для дітей. Кажуть, аби приємно здивувати близьких не обов'язково витрачати гроші.

Свої подарунки діти виготовляють для найближчих собі людей. Хтось старається для батьків, а хтось хоче привіти кращих друзів з Днем святого Валентина. Адже кажуть це день любові, а любити можна по різному.

Привітати свою другу половинку, або ж людину яку любиш можна і не витрачаючи коштів-запевняють діти. Головне проявляти це почуття щодня, а не лише на 14 лютого.

 

Дивіться ще: 

Що дарувати коханій на День святого Валентина? Поради від рівнян (ВІДЕО)