Фото ілюстративне
У зв'язку з погодними умовами чимало жителів області нарікають на стан доріг - засніжені та слизькі. Але куди і кому скаржитися у таких випадках?

 - Нам їхати треба на Житомир, а траса жахлива: снігом заметена, слизька, а техніки немає. Куди звертатись? - саме таке питання озвучила під час дзвінка на гарячу лінію телеканалу "Рівне 1" пані Тетяна сьогодні вранці.

За даними Служби автодоріг у Рівне нській області, стан покриття автомобільних доріг місцями засніжений.

Рух транспортних засобів на автомобільних дорогах загального користування державного значення області забезпечено. Роботи тривають.

Проте на ці дні - 26-27 січня - в Україні оголосили штормове попередження в багатьох областях, зокрема наближених до Рівне нщини. Ожеледиця на дорогах очікується у Вінницькій, Житомирській, Київській, Чернігівській, Черкаській, Полтавській, Сумській і Харківській областях.
Тут приріст снігового покриву сягатиме до 15 сантиметрів.

Тож водіїв просять дотримуватись Правил дорожнього руху та враховувати прояви негоди при плануванні поїздок. А краще - уникати поїздок за межі міста у цей період.

Для учасників дорожнього руху цілодобово працює диспетчерська служба Служби автомобільних доріг у Рівне нській області, телефон (0362) 26-46-10, 26-46-60.


Будьте уважні та обережні!

До теми: 

У Рівному ускладнений рух через снігопад (ФОТОФАКТ)