За три тижні 41-річний житель села Баболоки встиг «попрацювати» як в рідному селі, так і в сусідньому.

Лише вчора, 21 лютого, слідчі Млинівського відділу поліції повідомили йому про підозру у крадіжці з проникненням у будинок, як з’ясувалося, що він обікрав ще одне господарство.  

Спочатку зловмисника викрили 31 січня на крадіжці з магазину у рідному селі. Разом зі своїм 19-річним односельцем вони близько 21-ї години проникли усередину, пошкодивши ґрати та розбивши віконне скло. Із торгового закладу викрали гроші та товари на суму 1,5 тисячі гривень. Їхні злочинні дії запідозрили жителі села, які і викликали поліцію. В аналогічний спосіб проник 41-річний чоловік і до будинку 48-річного жителя села Війниця, звідки викрав тюнер.

Також у рідному селі Баболоки навідався і до господарства 55 річного рівнянина. Зірвавши навісні замки у будинку, де наразі ніхто не проживає, та у підсобному приміщенні викрав плуг і борони.

Читайте ще: на Сарненщині чоловік напав на неповнолітню

Зловмисника затримали й нині вирішується питання про повідомлення чоловікові чергової підозри та обрання запобіжного заходу. Санкція інкримінованої підозрюваному статті передбачає від трьох до шести років позбавлення волі.

Будьте з нами: Telеgram   Facebook   Instagram  Viber   Youtube