У наш час хворіти дуже дорого, та й неприємно це. І дуже складно знайти дійсно ефективний препарат, який не тільки допоможе позбутися від недуги, а й зміцнить імунітет. Але виявляється, є досить бюджетний і перевірений часом засіб, який рятує від болю в горлі, ГРВІ, хронічної втоми і навіть неприємної чоловічої проблеми. Розчин люголя з гліцерином - надійний помічник ось уже багато років.

Лікування ГРВІ, грипу, застуди 


Навіть при запущеній хворобі можна приготувати дуже ефективні ліки від застуди: в склянці гарячої води, але не вище 60 градусів розведи по 1 ч. Л. яблучного оцту і меду, 1 краплю аптечного розчину люголя. Пий засіб ввечері після прийому їжі протягом 10-15 днів. Ти не тільки вилікуєшся, але і зміцниш імунітет.

Біль в горлі
Якщо починає боліти горло, акуратно оброби мигдалини ватною паличкою, змоченою в Люголі. Після цього бажано 1-2 години нічого не пити. Ти можеш відчувати легке пощипування, та й смак неприємний, але це дуже дієвий метод.

Хронічна втома


Вважається, що втома - причина багатьох хвороб. Щоб налаштувати свій організм, приймай розчин люголя 2 рази в тиждень - у вівторок і п'ятницю або в середу і суботу один раз на добу. При вазі до 65 кг доза становить 1 краплю, при вазі понад 65 кг прийом збільш до двох крапель.

Запалення простати

При запаленні простати можна пройти курс лікування тривалістю 1,5 місяці ліками, приготованим на основі люголя. У склянку теплої кип'яченої води додай по 1 ч. Л. меду, яблучного оцту, квіткового пилку, 1 краплю розчину люголя. Все треба настояти протягом 2-3 годин. Пий перед сном.

Фарингіт


Крім полоскання лужними розчинами, інгаляцій і обприскувань, змащуй слизову оболонку глотки розчином люголя з гліцерином 2 рази в день.

Для профілактики варикозного розширення вен
Щоб не було тромбозу і варикозного розширення вен, приймай 7 днів вранці і ввечері, розвівши в склянці води, по 2 краплі розчину люголя.

Є багато універсальних копійчаних аптечних засобів, які допомагають боротися з багатьма недугами. Але вони можуть бути неефективні і навіть небезпечні тільки в одному випадку - при неправильно поставленому діагнозі. Ти можеш лікувати біль в горлі або знижувати температуру, а насправді підхопила кір, наприклад. Тому важливо звертатися до лікаря при будь-якому захворюванн