Дорога з випробовуванням. Траса Рівне - Луцьк вже давно у аварійному стані. Білоруська фірма ремонтує шестикілометровий відрізок дороги від Карпилівки до Городка. Поки одна смуга руху перекрита - інша перетворилась на бездоріжжя. І не тільки вона. В облавтодорі обіцяли провести ямковий ремонт цього відрізку. Чи є результат за 10 днів, ми вирішили перевірити.

Тримались не лише за кермо, а за голову. Так водії демонстрували нам своє невдоволення дорогою Рівне - Луцьк два тижні тому.

Тоді заступник начальника Служби автомобільних доріг у Рівне нській області Микола Козачок обіцяв ліквідувати ями на даній дорозі.

Ремонт аварійних, великих ям, ми тоді не помітили. Можливо дорожникам потрібен час. За 10 днів знову приїжджаємо. Водії самі просяться говорить. Дехто не хоче показувати обличчя.

Емоції у водіїв ті ж. Дехто кричить про ями через вікно автомобіля, інші демонструють це візуально. Зустрічаємо того ж самого водія маршрутки, у якого брали інтерв'ю кілька днів тому.

У службі автомобільних доріг кажуть, ямковий ремонт проводили. Але не до кінця. Зараз встановлюють відповідні попереджувальні знаки. Точний термін виконання робіт по латанню ям - назвати не можуть. Заважає погода.

Чи сприятиме дорожникам погода і цього разу - невідомо. Тим часом водії та пасажири маршруток мають побажання для працівників Рівне нського облавтодору.

Дивіться також:

Бездоріжжя на трасі Рівне - Луцьк: коли на дорозі полатають ями? (ВІДЕО)