Різдво без води. Жителям селища Квасилів відключили водопостачання 3-го січня через ремонтні роботи. У кранах вона мала з'явитися уже 5-го, перед Різдвом. Однак, цього не сталося. Люди досі без води. Тож, чому так довго її немає, дізнавалися наші журналісти.

У селищі Квасилів, що поблизу Рівного відключили постачання води. Місцеві жителі кажуть, їх попереджали, що її не буде з 3-го по 5-те січня, а на Різдвяні свята усе буде полагоджено. Та води у кранах нема й досі. Щодня приїжджає спеціальна машина, з якої люди можуть взяти її.

Щоб помити посуд, приготувати бодай якісь Різдвяні страви по воду до спеціальної машини прийшла і 70-річна бабуся Марія.

У профільному підприємстві кажуть, питною водою людей забезпечують. Та навіть сьогодні, із кранів тече вода, хоч і з малим напором. А проблема полягає в тому, що у Квасилові на вулиці Хутірській прорвало водопровід, там ж ведуться ремонтні роботи.

Додає, щоб ліквідувати проблему у Рівне облводоканалі залучили 2 бригади працівників. Коли завершаться ремонтні роботи та мешканці Квасилова будуть мати у кранах нормальний напір води поки-що невідомо.

Автор: Дарина Гапонюк, Анастасія Кучеренко, Назар Забейда та Володимир Захаров.

Дивіться також: 

На Рівне нщині лютує грип типу А [ВІДЕО]

Негода на Рівне нщині ускладнила рух автотранспорту [ВІДЕО]