Дуже затишно, коли в будинку є будь-які рослини. Але, виявляється, що деякі домашні квіти можуть нашкодити сімейному щастю.

 Які рослини негативно впливають на людей, впливаючи на здоров'я і навіть на відносини в родині? Ознайомимося з найнебезпечнішими з них.

Ліани і ампельні рослини

Це кучеряві квіти, які також можна підвішувати в кашпо або кошики. Наприклад, золотий вус, рафідофора, епіпремнум, зебрина, традексанція. Такі рослини дуже ефектно виглядають в будь-якому домашньому інтер'єрі. Але, на жаль, ці квіти відносяться до так званих «розлучників», які можуть порушити сімейну ідилію. Езотерики стверджують, що дана категорія флори провокує закоханих або сімейні пари на сварки.

Плющ

Ця цікава квітка відмінно підходить для висадки з зовні будинку. Таким чином плющ захищає будинок від негативної енергії. Але для домашнього вирощування він абсолютно не підходить, так як впливає на чоловічу енергетику, і провокує чоловіків на зраду.

Кактуси

Ці колючі квіти захищають від негативного впливу комп'ютерів, телевізорів та інших електроприладів. Але їх не можна ставити в спальні. Кактус провокує зниження сексуального потягу і скандали в сім'ї. Якщо незаміжня дівчина тримає кактус, то він відштовхує своєю негативною енергетикою чоловіків.

Дифенбахія

Ця квітка з тропічними нотками приваблює багатьох квітникарів. Але, ця рослина така ж красива, як і небезпечна. Диффенбахія проганяє з дому удачу і позначається на чоловічому психологічному стані. Квітка забирає у них енергію, позбавляє волі і негативно впливає на емоційний фон. Чоловіки підсвідомо відчувають це, і втікають з будинку.

Сансевієрія (тещин язик)

Екзотична рослина, яка прикрасить будь-який інтер'єр. Вона здатна принести гармонію в сім'ю, але за умови, якщо розташовується у вітальні. Для спальні ця квітка не підходить. В такому розташуванні вона починає руйнувати почуття закоханих, що віддаляє їх один від одного.

Лілія

Ця квітка небезпечна для домашнього вирощування, так як виділяє вуглекислий газ, а тому, в період цвітіння, легко може викликати у людини напад задухи. Вирощувати лілію в маленькій кімнаті без постійного доступу свіжого повітря - небезпечно.

Гібіскус

Ця рослина з ніжними пелюстками дуже нагадує троянду, і приваблює любителів квітів. Але, коли гібіскус розростається, то починає поширювати свою негативну енергетику на всю сім'ю, і особливо на чоловіків. Перебуваючи в безпосередній близькості з такою квіткою, чоловік постійно норовить піти з дому.

 17 прикмет, які точно привернуть удачу і багатство: це варто перевірити

5 речей в будинку, на яких найбільше мікробів і як їх очистити