У Рівного водій зупинився у центрі міста, вийшов з автомобіля і посеред пішохідного переходу влаштував шоу з хлопавками. Це відео набуло розголосу у соцмережах і тепер рівнянина шукають правоохоронці. Хочуть притягнути його до адмінвідповідальності за засмічення вулиці. Ексклюзивно про мотиви свого вчинку хлопець розповів нашій знімальній групі.

Ось це відео набуло розголосу в соцмережах. Центр Рівного. Водій виходить зі свого автомобіля, дістає кілька хлопавок і розкидає конфеті. Після того, як його поширили соціальні пабліки, думки розділились - комусь витівка рівнянина сподобалась, хтось критикує за створення аварійної ситуації та засмічення дороги. Герой ролику - Сергій Панасюк. Йому 21 рік, він студент РДГУ, останні чотири роки займається флорболом. Разом з друзями відзняв кілька роликів про цей вид спорту і після того, як вони набули популярності, презентував ось це відео з хлопавками - як вдячність глядачам.

Дивіться також: Робота аж "кипить". Як буде виглядати рівненський стадіон "Авангард" після реконструкції? (ВІДЕО) 

Відзняти відео вийшло не з першого дублю. Тричі на автомобілі кружляв районом, щоб зупинитись першим на червоне світло і безпечно вийти на пішохідну частину. Ролик уже подивились у поліції і він їм не сподобався. Стражі порядку вже готові притягнути хлопця до адмінвідповідповідальності за статтею 152-ю. За те, що насмітив і не прибрав - має сплатити штраф. Хлопця чекають в управлінні.

Сергій каже - свої дії правопорушенням не вважає. Якщо його знайдуть - заплатить штраф. Але сам до поліції не піде.

Додає - хотів подарувати мешканцям міста яскраві спогади та емоції. Каже, йому аплодували перехожі, а діти збирали яскравий папір та грались.

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber