Тиждень буде непростий, але продуктивною для багатьох знаків Зодіаку. Що вас чекає в період з 11 по 17 березня?

Овен

Вас чекає непростий тиждень, наповнений труднощами і невдачами. Але не варто засмучуватися, ваша завзятість і оптимізм допоможуть швидко з усім впоратися. Займіться тими справами, які вдаються вам найкраще, тоді ризики будуть мінімальними.

Телець

Вірогідні проблеми на роботі, ви можете взятися за завдання, які виявляться вам не по плечу. Постарайтеся ретельно продумувати всі кроки і не дуже перевантажувати себе фізично і морально.

Близнюки

Вам буде непросто розслабитися і насолодитися першими весняними теплими днями. Але налаштуватися на позитивну хвилю все ж варто, так як емоційна рівновага зараз особливо важлива. Приділіть час близьким і друзям.

Великий Піст 2019: традиції та прикмети, про які ви не знали

 

 

Рак

Вам вдасться втілити в реальність відразу кілька ідей, це сильно підніме вашу самооцінку. Використовуйте емоційні скачки, щоб ще сильніше зануритися в справи, які вам подобаються. Успіх зараз на вашому боці.

Лев

На цьому тижні вас може охопити апатія. Якщо раптом вам не захочеться нічого робити, не примушуйте себе, дайте собі відпочити. Скачки настрою бувають у всіх, не потрібно через них засмучуватися. Ви ж теж жива людина і можете іноді просто втомитися.

Діва

Тиждень буде досить спокійним, все буде йти своєю чергою. Просто пливіть за течією, нехай вона несе вас і радує. Займіться домашніми турботами і побільше спілкуйтеся з сім'єю.

Терези

Ви можете відчувати себе ніби не в своїй тарілці, причому у всіх аспектах. Розкладіть по поличках, що саме викликає у вас дискомфорт, так буде набагато простіше з ним впоратися.

Скорпіон

Нестандартний погляд на речі допоможе вам подолати труднощі. Вершини будуть даватися непросто, але зате принесуть корисний досвід, на цьому тижні ви можете багато чому навчитися.

Стрілець

Зірки обіцяють вам сплеск романтичних почуттів. Пориньте в емоції з головою і дозвольте їм подарувати вам нове натхнення. Це допоможе вам стати сильніше, гарніше і мудрішими.

Козеріг

Вам захочеться встигнути відразу все, тому ви можете завантажити себе великою кількістю завдань. Щоб не дуже втомлюватися, відволікайтеся періодично на якісь приємні заняття, нехай тиждень приносить вам задоволення, а не перенапруження.

Водолій

Не бійтеся відмовлятися від занять, які вам не до душі. Вам можуть нав'язувати справи, якими вам зовсім не хочеться займатися. Якщо немає необхідності їх виконати, просто відстоюйте свою позицію і не ставайте частиною чужих планів.

Риби

Риб чекають падіння і засмучення, але варто сприймати їх філософськи. Те, що відбувається навчить вас чинити правильно і бути мудрішими надалі. Також після чорної смуги прийде біла, постарайтеся сконцентруватися на ній.

Як розрахувати дату весілля по дню народження: проста нумерологія