Внутрішній конфлікт фінансового характеру поміж керівництвом та футболістами НК "Верес" набув загальноукраїнського розголосу.

 Про невиплату упродовж трьох місяців заробітної плати футболістам та обслуговуючому персоналу НК "Верес" говорили у вузьких колах кілька тижнів. Але поки офіційно інформацію ніхто так і не підтвердив.

На загал інформацію озвучив у Twitter спортивний журналіст Ігор Бурбас.

Жодної офіційної інформації від клубу поки немає.

Втім, сьогодні, 3 травня, свою позицію висловив і спортивний юрист Юрій Юрченко:

"Олексій Хахльов велике прохання виконати перед футболістами Народного ... футбольного клубу «Верес-Рівне » ... зобов’язання очолюваного Вами клубу щодо виплати заробітної плати вже аж за 3 (ТРИ) місяці ...

Інакше, Контракти футболістами будуть розірвані з вини клубу - з виплатою клубом на користь футболістів як заборгованості, так і компенсації за дострокове розірвання контрактів (до кінця строку їх дії)!

Або ж ми йдемо з футболістами на колективний трудовий спір з наступним страйком/забастовкой... футбольних матчів!
Думайте...

Заклинаю і Професіональна футбольна ліга долучитися до вирішення цього питання, оскільки під питанням матчі за участі НФК «Верес» (Рівне )!"

До слова, після зустрічі із "Чайкою" головний тренер НК "Верес" Олег Шандрук заявив, що йде у відставку. Причини не пояснив.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тренер "Вереса" хоче піти у відставку

Наступну гру "Верес" проведе із житомирським "Поліссям" 5 травня. Саме її нібито обіцяють саботувати футболісти рівненського клубу.