Футбольна зима для рівненського "Вереса" та його вболівальників розтягується у часі. Адже старт весняної частини чемпіонату можуть перенести через вибори.

Принаймні саме з таким проханням Міністерство внутрішніх справ України звернулося до Федерації футболу України. Мова про матчі чемпіонату України, які повинні проходити в день президентських виборів, 31 березня.

Таким чином, швидше за все, перший матч цієї частини рівненський "Верес" проведе не 31 березня, як передбачалося, а 6 квітня. Гратиме проти "Черкащина-Академія". До слова, перший матч - за рівнянами, які перемогли з рахунком 1:2.

"У разі другого туру виборів, 24 тур Першої ліги та 21 тур Другої ліги переносяться з 21 квітня на 15 травня. Єдині проблеми можуть виникнути, якщо тільки клуб з ПФЛ вийде в фінал Кубка України, який повинен відбутись 15 травня", - пояснив Sport Arena президент ПФЛ Сергій Макаров.

Офіційно рішення іще не прийняте, а на сайті організації так і зазначається дата проведення матчу 18 кола чемпіонату Другої ліги - 31 березня.

Таке перенесення - не новина для українського футболу. У 2015 році під час місцевих виборів матчі УПЛ були перенесені з жовтня на грудень. 

До теми:

Рівне нський "Верес" підписав контракт з новими гравцями

У Рівному презентували книгу "Футбол у Волинському воєводстві" (ВІДЕО)