Новачки команди вперше зустрілися із вболівальниками. Участь у заході взяли декілька десятків прихильників команди. А також футболісти Михайло Шестаков і Станіслав Чучман, асистент головного тренера Михайло Тюрін, адміністратор Анатолій Коломієць та лікар команди Геннадій Кватирук.

Усі присутні запевнили вболівальників, що працюватимуть у складі "червоно-чорної" команди з максимальною самовіддачею, аби виконати поставлені на сезон завдання.

- Дотепер я грав за ФК "Миколаїв". Друга команда цього клубу виступає у Групі "Б" Другої ліги. Тому, слідкував за матчами Другої ліги. Можу сказати, що команди Групи "А" значно сильніші за колективи Групи "Б". На Заході України є 5-6 клубів, які вже могли б посилити Першу лігу. Тому нам буде непросто, але ми докладемо максимум зусиль задля підвищення у класі. У таборі "Вереса" мене все влаштовує. Прекрасна база, чудовий колектив. Єдина проблема - відсутність тренувальних полів взимку. Але ця проблема зараз - всюди в Україні. Щодо міста Рівного - то ще не встиг з ним познайомитися. Мої дружина та дитина гуляють містом більше. Я ж поки - працюю на клубній базі, - розповів Станіслав ЧУЧМАН.

- У команді адаптувався легко. Усім задоволений. Хороші стосунки з усіма в новій команді. Чудові умови проживання та відновлення після тренувань. Зараз ми працюємо у тому режимі, який не дуже люблять футболісти. Це поки робота без м'яча. Бігова, фізична. Але вона теж дуже важлива, - поділився враженнями Михайло ШЕСТАКОВ.

- Найголовніше для команди - це підтримка вболівальників. Що б не трапилося, як би важко не було - команду треба підтримувати. Команда і вболівальники - це одна родина. Якщо так буде - успіх точно прийде. І ми теж докладатимемо максимальних зусиль задля цього, - резюмував лікар Геннадій КВАТИРУК.

Після знайомства та запитань-відповідей вболівальники разом вже з усією командою, тренерським штабом та вихованцями ДЮСШ "Верес" відвідали кінопалац, де разом переглянули стрічку "Крути 1918".

Про це повідомляє інформаційна служба НК "Верес" (Рівне ).

Читайте ще: 

Перші ігри в новому році рівненський "Верес" зіграє в Івано-Франківську