Відомо, що суд визнав 41-річного жителя міста Дубно винним у вчиненні пропозиції надання неправомірної вигоди працівникам правоохоронного органу.

Згідно із рішенням суду чоловік має сплатити 8500 гривень штрафу.

Водій автомобіля був зупинений у жовтні минулого року в селі Панталія працівниками патрульної поліції. Під час перевірки документів ними було встановлено, що чоловік перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння. Намагаючись уникнути відповідальності за порушення Правил дорожнього руху останній запропонував патрульним неправомірну вигоду в сумі 1000 гривень за не притягнення його до адміністративної відповідальності.

Читайте ще: в Дубно затримали чоловіка, який продавав наркотики вдома (ФОТО/ВІДЕО)

Відтак на місце події патрульні викликали ще й слідчо-оперативну групу з метою документування кримінального правопорушення, а саме пропозиція або надання неправомірної вигоди службовій особі.

Нині обвинувальний вирок суду законної сили ще не набрав.

Крім того, іншим судовим рішенням, яке вступило у силу, чоловіка притягнуто до адміністративної відповідальності за керування транспортним засобом особою, яка перебуває у стані алкогольного сп’яніння. Правопорушника позбавлено права керування транспортними засобами строком на 1 рік та накладено штраф у сумі 10 200 гривень.

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber