Якщо тобі хочеться внести якісь зміни до вашого сексуального життя і ти відчуваєш, що тобі потрібно більше (у всіх сенсах), спробуй поміняти кут огляду. Точніше, позу.

Поза ззаду 


Не шукай складних шляхів. Те, що тобі потрібно, може бути прямо у тебе під носом. Ну або не зовсім під носом. Ляж на живіт, злегка піднявши стегна. Можна для зручності підкласти подушку. Підняті стегна відкривають вхід у піхву, а якщо ти розведеш стегна, то вийде дуже глибоко. Крім глибини, у цієї пози є ще одна перевага: він зможе «дотягнутися» до твоєї точки G, а тобі при цьому нічого не доведеться робити.

 

Сидячи обличчям до обличчя


Особливістю цієї пози є не тільки те, що він входить в тебе дуже глибоко, але і те, що ви можете займатися сексом очі в очі, що створює дуже інтимну атмосферу. Посади його зручно, а сама сядь йому на коліна лицем до лиця. У цій позі ти можеш контролювати глибину проникнення, використовуючи лише свої стегна. Можеш опуститися на нього тільки «на головку» або цілком.

 

Помічник наїзниці

Хлопцям подобається поза наїзниці, тому що вони при цьому можуть собі дозволити просто розслабитися і насолоджуватися видом. При цьому невелике доповненн додасть вогника у вашу пару. Уклади його на спину, а сама сядь зверху, поклавши його долоню на свої стегна. Так він може м'яко натякати тобі на глибину і кут проникнення, але ненав'язливо і без натиску.

«Вагончик»

А ось ця поза може бути для тебе новою. Він сидить, а ти сідаєш на нього, але на цей раз відвернувшись, не лицем до лиця. Напевно ви недуже часто практикуєте цю позу, тим краще, тому що вона здатна пожвавити ваше сексуальне життя. Той факт, що ти небачиш свого партнера, додасть вашому сексу елемент сюрпризу.

«Ложечки»


Всім відома затишна поза «двох ложечок» виконується дуже просто: ви обидва лягайте на один бік, він ззаду. Якщо тобі здається, що глибокого проникнення в таких умовах не добитися, ти помиляєшся.
 

«Раковина»

Поза для дівчат з хорошою розтяжкою. Хоча вона й справді дужеглибока. Ляж на спину, підніми ноги і розведіть їх в сторону. Попроси партнера лягти на тебе зверху. Коли твої ноги так сильно розведені, він зможе проникнути в тебе на саму глибину. Правда, не факт, що тобі буде зручно в цьому положенні. Зате, так як ти перед ним вся «як на долоні», він легко зможе додати до пенетрації кліторальну стимуляцію руками.

 

«Ом»


Дуже медитативна поза. Нехай він сядев позі «лотоса» (або просто схрестить ноги) так, щобти могла сісти на нього верхи, обличчям до обличчя. Так ви опинитеся зовсім близько один до одного. Закрий очі, притисніть щокою до його щоки і слухай його дихання для ідеальної синхронізації.