Цибуля тільки на свята. У Рівному ціни на український еліксир здоров'я побили історичний рекорд. У три рази - у порівнянні з минулим роком подорожчала цибуля. Користувачі соціальних мереж бурхливо обговорюють та кепкують з підвищення цін.

Жарти жартами. Втім вже тиждень у соцмережах йде жваве обговорення аномальних цін на цибулю. Ось, як саме це коментують рівняни в одній із спільнот у фейсбуці.

Я сьогодні сходила за покупками, цибуля дорожча за банани, краще промовчу далі і не буду засмучуватися. Зараз вигідніше купити м'яса зварити чи посмажити, ніж зварити червоний борщ. Ціна на цибулю моркву капусту дійсно велика, але це об'єктивна реальність, всі знають що минулий рік був неврожайний на ці культури

Вирушаємо на рівненський ринок. Цибуля не у дефіциті, є майже на кожному овочевому прилавку. А ціни на традиційний український смаколик дійсно кусючі, кажуть продавці. Наразі тридцять гривень за один кілограм.

Цибуля дуже дорога. Нашої немає, тільки із-за кордону. Ось тому такі ціни. Сильний неврожай. Дуже дорогаю

А ось зелена молода цибуля - вже українська, коштує - вісімдесят гривень за кілограм. Продавці кажуть, цибуля є й по двадцять гривень, минулорічна та що проросла.

Таких цін не було? Звичайно ні, це вперше. Але ж без неї нікуди не дітися.

За словами продавців цибуля все таки подешевшає, коли почнуть збирати новий урожай, а це наприкінці літа.  

До теми: у Рівному рекордно подорожчали традиційні овочі (ФОТО)

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber