Центральний міст Рівного перефарбовують. Це пов'язують з тим, що попередня фарба вигоріла. Нагадаємо, раніше міст був синьо-жовтим. А тепер став сірим. Через новий колір рівняни обурюються. Чому, дивіться далі.

Із синьо-жовтого у сірий. На центральному мості Рівного міняють колір. Цей факт не абияк обурив рівнянина Віталія Данилюка. Каже, серце кров'ю облилося, коли побачив, що зафарбовують кольори прапору України.

Проїжджав, дивлюсь, нашу Українську символіку зафарбовують в інший колір, мене це обурило СТИК Для чого його зафарбовують я не знаю, було гарно, то ж волонтери фарбували своїми руками тут 5 років назад. А зараз все сіре стало я не знаю чому так.

Тож, ми вирішили запитати у фарбувальників, чому колір сірий.

Нам сказали, ми малюємо. - В сірий помалювати? - Так сказали, в УЖКГ вам більше скажуть. - А ви? - Я вам нічо не скажу, я простий робочий. - А скільки роботи ще будуть тривати - Ще два дні десь

В житлово-комунальному господарстві кажуть, це все проект облагородження міста. Колір на мості уже змився та вигорів, саме тому і вирішили його пофарбувати.

За стандартами міст має бути сірого кольору. Якщо люди мають ініціативу перемалювати його в синьо-жовтий то нехай подають проект і малюють

Нагадаємо, у 2014 році по усій Україні громадські активісти фарбували мости у синьо-жовтий колір. Як символ єдності нашої країни. Адже, на сході України розпочалася війна з російськими загарбниками.

Дивіться ще: хлопець з Рівне нщини самотужки прибрав ліс від скла (ВІДЕО)

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber