Економії бути. ТОВ "Рівнетеплоенерго" активно розпочало втілення програми скорочення споживання імпортного газу, що використовується при виробництві теплової енергії для всіх категорій споживачів. Відтак, у "Рівнетеплоенерго" хочуть запустити твердопаливні котли, поки що на на три міські котельні. Планується, що завдяки роботі обладнання на щепі влітку не зникатиме гаряча вода у будинках, які під'єднані до цих котелень. Детальніше про це у сюжеті далі.

Влітку у Рівному буде гаряча вода - якщо запрацюють екологічні котли на щепі. На котельні по вул. Герцена, 5-А планується запустити твердопаливний котел з допоміжним обладнанням в приміщенні існуючої котельні, каже директор "Рівне теплоенерго" Олександр Корчинський.

Технологія роботи теплопостачального обладнання на відходах деревини широко використовується у країнах ЄС, в Україні від газової залежності лише починають позбуватися.

Щоб розпочати монтаж обладнання, Рівне теплоенерго має отримати дозвіл міських депутатів на суборенду частини котелень. Рішення, яке дасть старт переходу нашого міста на екологічне і безпечне тепло, Рівне рада прийматиме вже цього четверга на сесії.

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber