Ветеран АТО, десантник та письменник,Валерій Ананьєв приїздив до Рівного. Автор першої в світі живої книги із майже 100-QR (кюар) кодами, зустрівся з прихильниками своєї творчості, розповів не лише про своє творіння, а й про життя. На автограф-сесію з автором книги "Сліди на дорозі" завітали й наші журналісти.

Саме таким способом можна не лише читати книгу а й дивитися її. "Сліди на дорозі", саме таку назву має єдина в світі жива книга, автором якої є український десантник, блогер, мандрівник, та письменник Валерій Ананьєв. Вона містить в собі біля 100 QR-кодів, і всі вони з реального життя автора, як і написаний сюжет. Усі події розгортаються на полі бою в АТО, хоча сама книга не про війну- запевнив Валерій. А почав писати автор з віршів.

Коли у письменника з'явилася ідея поєднати текст відео та фото. Про те що досі такої книги не було, чоловік не знав. Валерій Ананьєв зізнається, це його не аби як здивувало.

Читайте ще: програма культурних подій у Рівному з 11 по 17 березня

Аби подивитись відео чи фото які розміщені в книзі усе що потрібно це мати при собі мобільний телефон. Просканувати ним QR код та дивитись події які описує автор. Каже, це дозволяє відчути всю реалістичність роману. А усі відео відзняті самим Валерієм в реальному житті, про події що були насправді. Аби поспілкуватися з автором єдиної живої книги у світі завітало чимало рівнян, серед них й рівнянка Наталія. Дівчина розповідає, хотіла познайомитись та поспілкуватись з автором особисто. Каже, книгу прочитала за два дні - не могла відірватись.

Валерій Ананьєв зізнався, на сьогодні уже продано біля 12 тисяч примірників. Наразі автор думає про написання наступної своєї книги.

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber