Більше 130 дитячих малюнків презентували в одній з рівненських бібліотек. На художній виставці "Якби мені увесь світ розмалювати" роботи своїх учнів показують рівнянам вперше. Організатори запевняють, тут і пейзаж, і натюрморт, і просто змальований дитячий світ. Побували на відкритті виставки і наші журналісти.

Восьмирічна Рената на виставці "Мені б розмалювати увесь світ" презентувала два своїх малюнки. Каже, це її перший показ ілюстрацій. Найбільше любить малювати природу.

Мама восьмирічної Ренати з гордістю демонструє один з малюнків дівчинки. Каже, на художній виставці представлені роботи обох її доньок. Жінка певна, творчість дітям передалася генетично.

На виставці презентували свої роботи й інші діти, які відвідують творчу майстерню "Метелик". А відкрили її в Оржеві лише півроку тому за ініціативою батьків. Фінансують її теж вони.

Малюють у творчій майстерні 37 дітей, віком від 5 до 15 років - розповідає керівник художнього відділу. Каже, дитячу уяву обмежувати не можна. Тому вони малюють все, що забажають.

Триватиме дитяча виставка до 20 лютого у рівненській обласній бібліотеці для молоді.

Дивіться ще: 

За булінг у рівненських школах доведеться заплатити штраф (ВІДЕО)