Асоціація спортивної боротьби в Рівненській області відзначила перший рік діяльності. Найкращих спортсменів, тренерів та функціонерів нагородили. Більше, дивіться далі.

Відзначили найкращих. У Рівному зібралися спортсмени з греко-римської, вільної та жіночої боротьби.

Серед них і Софія Кушнір. Дівчина 12 років займається вільною жіночою боротьбою. Каже, цей рік був непростим через повномасштабне вторгнення росіян.

Асоціація спортивної боротьби в Рівненській області існує рік. До неї увійшли три види єдиноборств - греко-римська, вільна та жіноча боротьби. На сьогодні тут працює понад 50 тренерів, які виховують півтори тисячі спортсменів. Останні приймають участь на всеукраїнських та міжнародних змаганнях.

Привітав спортсменів і начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль. Він і сам довгий час займався греко-римською боротьбою, відтак як ніхто знає - спорт загартовує характер.

Вихованці асоціації спортивної боротьби кажуть, займаються у секціях, аби вести здоровий спосіб життя. Втім, дехто мріє і про олімпійські ігри.

Не зважаючи на війну в Україні, асоціація спортивної боротьби регіону має чимало планів на наступний рік. Планують провести чемпіонат України серед спортсменів до 20 років.

Читайте також: У Рівному з різдвяним концертом виступить "Піккардійська терція"