фото ілюстративне
Рівненські оперативники викрили жінку на "псевдопродажі" земельних ділянок.

Ще у 2017 році до 34-річної жительки Квасилова звернувся власник земельної ділянки, якому вона допомагала відводити межі. Жінка, яка нібито мала певні зв’язки у відповідних структурах, запропонувала «клієнту» придбати іще одну ділянку, проте за більш вигідною ціною.

Усього за дві тисячі доларів «посередниця» обіцяла жителю Рівного юридично оформлену земельну ділянку у комфортному масиві неподалік обласного центру. Чоловік погодився на таку привабливу пропозицію. Більше того, заплатив їй 10 тисяч доларів, аби та оформила землю ще й на його родичів.

На цьому квасилівчанка не зупинилася і продовжувала шукати «клієнтів». Як з’ясують поліцейські пізніше, із нібито «своїх» - мешканців Квасилова, жінка брала менше: 30 тисяч гривень.

Таким чином, на гачок шахрайки наразі потрапило десятеро мешканців Рівного, Рівне нського та Здолбунівського районів, завдана сума збитків яким встановлюється.

Читайте ще: дубенчанин, який пропонував хабар патрульним, заплатить штраф

Правоохоронцям вдалося вийти на слід зловмисниці. За місцем проживання жительки Квасилова провели санкціонований обшук, під час якого виявили підроблені рішення сільської ради, а також фіктивну печатку одного з управлінь.

Грошових коштів виявлено не було. Зі слів жінки, вона їх вже витратила. При цьому, ніхто із потерпілих не отримав ані земельної ділянки ані грошових коштів.

Нині вирішується питання про відкриття кримінального провадження за фактом підробки документів та печатки, а також повідомлення 34-річній квасилівчанці про підозру у вчиненні злочинів.

Поліцейські звертаються до громадян: якщо ви стали жертвою аналогічних шахрайських дій жінки, повідомляйте до поліції за адресою: м. Рівне вул. Пушкіна, 4 або за номерами телефонів: 096-64-72-830 та 102.

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber