Фото ілюстративне
Сніг, мороз і ожеледь. Характерні погодні умови для зими. Однак казкова пора року приносить не тільки радість, а й проблеми. Через слизьку дорогу і тротуари чимало людей потрапляють до лікарні із різними травмами. Чи багато рівнян звернулися до травмпункту дізнавалися наші журналісти.

Не мало і не багато. У рівненському травмпункті пацієнтів вистачає. Приміром пан Сергій, через ожеледь відправився у незаплановану відпустку на місяць. Ще у грудні чоловік ЗЛАМАВ НОГУ.

Всього за цей тиждень до міського травмпункту звернулися майже сотня людей, лікарі запевняють, що це характерні для цього періоду показники. Переважають переломи верхніх кінцівок. Звертаються найчастіше люди старшого віку.

Якщо ви впали і відчуваєте різку біль - потрібно негайно звертатися до лікарів. Від цього буде залежати ваш період реабілітації. Як правило після перелому кінцівок на лікуванні пацієнти перебувають близько місяця.

А для того аби уникнути падінь та тривалого лікування, варто обирати хороше взуття, намагатися ходити там, де підсипано і вчасно звертатися за допомогою.

Дивіться також:

Розписка, аборт, стерилізація: що рівнянам треба знати про новий закон про насильство? (ВІДЕО)