Стратегічна рада з’явилась у Рівному. Вона об’єднала представників бізнесу, влади та місцеву інтелігенцію. Результат першого засідання - план дій для майбутнього міського голови аж до 2012 року.

Влада міста повинна працювати для рівнян, співпрацювати з бізнесом, і активно готуватися до проведення в Україні Євро-2012. Так вважають учасники першої експертної сесії присвяченої стратегії розвитку міста. За три дні роботи вони виробили першочерговий перелік заходів, яких потрібно вжити майбутньому міському голові.

Своїм головним досягненням організатори експертної сесії вважають те, що ініціатива її проведення йшла не від влади, а від представників бізнесу та громадськості. Міські чиновники, депутати міської ради та представники усіх політичних сил прийшли на зібрання у якості запрошених.

Аби спільна ініціатива бізнесу, інтелігенції та політиків не залишилася непоміченою і не забулася відразу після виборів учасники сесії об’єднались у "Стратегічну раду міста"

На своє наступне засідання організатори сесії запросили віце-прем’єр міністра Івана Васюнника. З ним вже за місяць планують обговорити перспективи участі міста Рівне у підготовці до Євро-2012.

Переглянути фоторепортаж