Слово Боже відтепер чутимуть затримані Рівненського слідчого ізолятора. Для цього керівництво закладу виділило спеціальну кімнату. Бо коштів на добудову храму, який заклали навесні досі немає.

Затриманих Рівне нського слідчого ізолятора керівництво закладу спробує перевиховуватимуть по-новому. Для цього облаштувало для в'язнів кімнату психоемоційного розвантаження, де з ними працюватиме психолог.

Також у цій кімнаті затримані можуть почути слово Боже. Весною на території закладу заклали камінь, на місці якого хочуть побудувати храм. Та грошей на його зведення поки немає. Тому ж поки доведеться обходитися однією кімнатою.

Керівництво закладу хоче проводити серед затриманих мистецькі майстер-класи. Таланти серед рівненських порушників закону є, доказ - нагороди з мистецьких фестивалів серед ув'язнених.

Зазвичай у Рівне нському СІЗО перебуває близько чотирьох сотень затриманих. Серед них - жінки та неповнолітні. Керівництво закладу сподівається, що принаймні кімната відпочинку допоможе затриманим полегшити чекання волі та змінити життя у кращий бік.