Найуспішніших студентів визначили у Рівному. Конкурс "Студент Року 2008" тривав майже місяць. За цей час організатори зібрали понад дві сотні анкет. Серед яких журі і визначило дев'ятку переможців. Не обійшлося і без новацій у цьогорічній програмі.

Найкращих науковця, журналіста, громадського діяча, волонтера, комп’ютерного генія, підприємця та митця з-поміж себе обрали рівненські студенти та журі. Зробили це в рамках щорічного конкурсу "Студент року". За перемогу у восьми номінаціях учасники конкурсу отримали нагороди та цінні подарунки від спонсорів дійства. Щоправда головним здобутком для переможців, організатори називають саме визнання.

Цьогоріч, оргкомітет конкурсу вирішив додати ще одну номінацію "Найуспішніший студент Рівне нщини". Його обирали самі студенти голосуючи СМС-ками. Переміг - другокурсник з Національного університету водного господарства та природокористування Ігор Шарабура.

Підсумки цьогорічного конкурсу вже відомі, тож організатори радять студентам готувати і анкети і досягнення, аби вже за рік взяти участь у наступному змаганні.