Невідомі зловмисники спробували силою захопити приміщення Федерації профспілок. Принаймні у цьому сьогодні запевнили самі спілчани. Вони стверджують, у неділю гурт молодиків увірвався до будівлі, що на проспекті Миру, 7 А, та незаконно утримували людей, які орендують там приміщення. Також, кажуть, зловмисники пошкодили телефонний кабель та пограбували одного з працівників.

Захопити майно та завадити роботі, основні мотиви незаконного захоплення будинку профспілок у Рівному. Принаймні на цьому наполягає заступниця голови обласної Федерації Марія Рожко. І додає, акція ця спланована і її організатори керівництву профспілок відомі.

Інна Загиней звинувачення у свою адресу відкидає. Пояснює, приміщення Федерації профспілок орендували для проведення ради, на якій й переобрали керівництво організації. Очолила їх за цим рішенням саме Інна Загиней. Жінка переконує, зробити це потрібно було давно. Адже члени профспілок нічого не роблять аби стабілізувати ситуацію у державі.

Тим часом події. які відбувалися у приміщенні за адресою проспект Миру 7а, нині розслідує міліція Заступник начальника УМВС у Рівне нській області Віталій Заславський розповідає поки триває слідство говорити хто правий, а хто ні - зарано.

У Федерація профспілок з острахом чекають наступних нападів. І сподіваються, що правоохоронців знайдуть не лише виконавців, а й замовників силових атак.